About Me
  /  Karin Malm

Karin Malm

Mitt namn är Karin Malm och musiken har funnits med mig sedan barnsben. Jag har uppträtt flitigt sedan åtta års ålder och i min verksamhet ryms uppdrag vid bland annat GöteborgsOperan, Norrlandsoperan, i vokalensembler, band och mycket annat. Musiken har tagit mig över världen med turnéer i såväl Asien som Europa och Centralamerika.

Min utbildning har jag fått vid Framnäs folkhögskola och Musikhögskolan i Piteå och jag brinner för att ge vidare en sund, bejakande och glädjefylld inställning till det vi gör. Om glädje får styra så blir det oftast väldigt bra!

”Hos Livat finns det så mycket energi, kompetens och driv. Det är superkul att få vara en del av denna fantastiska skola där vi varje dag ser hur eleverna växer och utvecklas utifrån sina förutsättningar!”

SÅNG, SHOW&SCEN, MUSIKAL, PIANO